Θεοδόσης Τάσιος σε αρνητές εμβολίων: Τρομάξτε που να πάρει ο διάολος – Είστε ξενοδόχοι θανάτου

“Άστραψε και βρόντηξε” ο ακαδημαϊκός Θεοδόσης Τάσιος, ο οποίος μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα και στην εκπομπή “Το GPS της επικαιρότητας”, με τον Θάνο Σιαφάκα, χαρακτήρισε τους αρνητές των εμβολίων “οργανωμένη ομάδα τεραστίων διαστάσεων” που απειλεί τα δικαιώματα όλων, σημειώνοντας ότι τον διχασμό τον επιβάλουν όσοι δεν εμβολιάζονται.


“Αρνούνται την αγάπη, αρνούνται να ενδιαφερθούν για τον συνάνθρωπό τους, ακόμη και εκτός Covid. Δεν μπορώ να δεχθώ την άποψη “δικό μου είναι το σώμα, ό,τι θέλω το κάνω”. Για παράδειγμα κάποιος που παίρνει ουσίες, εγώ θα κινδυνεύσω από τη συμπεριφορά του κι εγώ θα πληρώσω για την απεξάρτησή του. Επομένως, “εσύ τη βρίσκεις κι εγώ τη χάνω””, υπογράμμισε.

“Απείρως σοβαρότερα είναι τα πράγματα με το εμβόλιο κατά το κορονοϊού. Εάν οι συνέπειες του μη εμβολιασμού αφορούσαν αποκλειστικά εσένα, τότε να το συζητούσα το προσωπικό σου δικαίωμα, αλλά αφορούν κυρίως εμένα

που να πάρει ο διάολος“, είπε χαρακτηριστικά. “Μην αγαπάς τον πλησίον σου. Αλλά να συμβάλεις στο θάνατό του; Έλεος“, διερωτήθηκε και επικαλέστηκε δυο βασικούς λόγους, στους οποίους στηρίζει τη θέση του κατά των αρνητών.

Γίνονται “ξενοδόχοι του θανάτου”

“Πρώτον με τη σίγουρη αρρώστια σου εγώ θα πληρώσω για να μην πεθάνεις και να γίνεις καλά. Και δεύτερον και κυριότερο, υπάρχει ένα λάθος μεγάλο λογικής. Δεν πρόκειται για το σώμα σου. Προσφέρεις ξενοδοχειακές υπηρεσίες στον ιό: “έλα να σε φιλοξενήσω, έλα πουλάκι μου να κάνεις μεταλλάξεις, να δυναμώσεις, να διαιωνιστείς, έλα να απειλήσεις αυτούς τους ηλίθιους τους υπόλοιπους. Γίνονται “ξενοδόχοι του θανάτου”. Αυτό δεν το δέχομαι”, σημείωσε.

Τόνισε ότι οι αρνητές, αρνούνται την αγάπη προς τον συνάνθρωπο. “Εάν είχαν αγάπη, δεν θα προσέφεραν στον εχθρό φιλοξενία, δεν μας αγαπάνε. Μπορεί και να μας θεωρούν κορόιδα”, τόνισε. Επισήμανε ότι μερικοί από αυτούς τους ανθρώπους είναι “τόσο σαλεμένοι που δεν κουβεντιάζουν και επομένως υπάρχει πρόβλημα ψυχολογίας“, ενώ υπάρχει και ένα σημαντικότατο ποσοστό από αυτούς που αρνούνται την επιστήμη.

Ο ίδιος προέβλεψε ότι δεν είναι μακριά η απόφαση για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, λέγοντας πως σε διαφορετική περίπτωση “αυτοκτονούμε”, καθώς “μεγάλες μάζες βρίσκονται σε οικτρά πλάνη”.


Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Τάσιος είπε πως εάν πρόκειται να εμφανιστούν αγανακτισμένοι, “τώρα αγανακτισμένοι θα είμαστε εμείς”. “Αν η συντριπτική πλειονότητα του ελληνικού λαού αγανακτήσει για τον συνεχιζόμενο κίνδυνο που του δημιουργούν οι ανεμβολίαστοι, αλλοίμονό μας. Ευτυχώς βλέπω ότι δεν έχει αγανακτήσει ακόμη. Θα συμβούν πολύ άσχημα πράγματα που απεύχομαι, ειδικά όταν κινδυνεύει η ζωή των παιδιών μου και σε βλέπω εσένα να είσαι “τραλαλά – τραλαλά” διότι σου είπε η κουμπάρα της ανιψιάς ότι κάτι έγινε στην Ιρλανδία“.

Ο ακαδημαϊκός εκτίμησε ότι τελικά θα επικρατήσει η Αγάπη, σημειώνοντας ότι “το μεγαλύτερο ποσοστό των ανεμβολίαστων που δεν είναι “σαλεμένοι”, απλώς δεν είναι καλά ενημερωμένοι ή έχουν ειδική ψυχολογία“.

Ζήτησε να υπάρξει ανάλογη κίνηση από την ΓΣΕΕ, η οποία θα καλεί σε αγώνα ενάντια στο ταξικό πρόσημο της πανδημίας, “η οποία σκοτώνει τον φτωχό, τον εργάτη, τον απληροφόρητο που είναι υποχρεωμένος να συνωστίζεται στα λεωφορεία”.

***

Με πληροφορίες από ERTNEWS

Πηγή: newsitamea.gr

Αντικλείδι , https://antikleidi.com

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

5 CommentsΣχολιάστε

 • ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ!
  Εάν αυτός έχει εμβολιαστεί, πώς οι μη εμβολιασμένοι αφορούν αυτόν;
  Εννοείται ότι θα αισθάνεται ασφαλής, ακόμα και με ασθενείς να συγχρωτιστεί.
  Και εάν έχει εμβολιαστεί, ξέρει – ή δεν ξέρει – ότι μεταδίδει τον ιό; – απλώς ο ίδιος, εννοείται ότι θα “νοσήσει ελαφρότερα” (τρόπος του λέγειν -βλέπε και πρόσφατη ειδησεογραφία από Ισραήλ).

 • ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!
  Άλλος ένας ‘ασχετος’ (πολιτικός μηχανικός – 91 χρόνων) διαολο-στέλνει τον μισό σχεδόν ελληνικό λαό που διαφωνεί με τις δικές του ‘απόψεις’! Απόψεις ενός πολιτικού μηχανικού σε θέματα υγείας απέναντι σε στοιχεία και μάχες κορυφαίων – σχετικών με το αντικείμενο – παγκοσμίως επιστημόνων – και με σχετικά Νόμπελ- που θεωρούν όλα αυτά που μας συμβαίνουν είτε λάθος είτε υπερβολικά είτε, έστω, περίεργα, πρωτόγνωρα βιαστικά και επικίνδυνα! Επιστημόνων που τους στερείται το ισότιμο βήμα και ο δημόσιος διάλογος από αυτούς τους οποίους προφανώς ‘εκπροσωπεί’ ο τιμημένος – από αυτούς τους ίδιους – κύριος μηχανικός! Άραγε ο μισός ελληνικός λαός που ψηφίζει π.χ δεξιά – και ‘βλάπτει’ (ψυχικά.. κοινωνικά κλπ) με αυτήν την επιλογή του τον υπόλοιπο μισό είναι κι αυτός για τον διάολο… κατά τον κύριο μηχανικό; Αναρωτιέται κανείς, τόσο πολύ ξεμωραίνεται ο άνθρωπος όταν γερνάει ή σε τέτοιο βαθμό καβαλάει το καλάμι αν του ‘δοθούν’ τίτλοι και ‘τιμές’ από ένα κράτος που τόσο αδέξια διαχειρίζεται όποιο σοβαρό πρόβλημα προκύψει και καταφεύγει στην κατάλυση της δημοκρατίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και αυτής ακόμη της στοιχειώδους ελευθερίας ;…
  Θεέ και Κύριε!! Θα μείνει κάτι από τον πολιτισμό τις νίκες και τις θυσίες αιώνων όρθιο για τις επόμενες γενεές;

 • Μπερδέψαμε τις επιστήμες και μιλάμε όλοι για όλα λες και δεν υπάρχει άλλη θέση, άλλη άποψη. Πήραν τώρα μικρόφωνο οι γνωρίζοντες και μας μιλούν από εκκωφαντικά ηχεία σα να κυρήττουν το λόγο του Κυρίου… Έλεος!

 • κ.κ Δεμερτζή, Δέδε, Μιχάλη,
  για την ταμπακέρα δεν λέτε τίποτα. Σημασία δεν έχει ο τομέας απο τον οποίο προέρχεται κάποιος ( εξάλλου ο κ.Τάσιος ανήκει στην Επιστήμη και στην Τέχνη ), ούτε πόσο χρονών είναι, αλλά το τί λέει και τι γράφει.
  Προσπαθήστε καλοπροαίρετα να απαντήσετε στα επιχείρηματα του άλλου.
  Λιγότερο μένος παρακαλώ. Νισάφι πιά…