Προς όλους τους αντιεμβολιαστές… Εδώ θα βρείτε λίγη Επιστήμη

vaccines100Ένα υπέροχο comic strip για τα εμβόλια, τους αντιεμβολιαστές και την επιστήμη πίσω απ αυτά


vaccines11 vaccines2

vaccines3 vaccines4 vaccines5 vaccines6

vaccines7vaccines81 vaccines9vaccines101

 

Edit: Νικήτας Γιώτης

Μετάφραση: Νίκος Γιώτης (από εδώ)

Αντικλείδι , https://antikleidi.com

Συναφές: 

 

Σχετικά Άρθρα

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

10 CommentsΣχολιάστε

  • Άμα δεν έλεγε αυτήν την βλακεία στο τέλος για το εμβόλιο της γρίπης κάθε χρόνο, (σιγά τα ωά) κι αν δεν ήταν στην μέση το εμβόλιο του καρκίνου της μήτρας στα μικρά κοριτσάκια (που άλλες έρευνες λένε επίσης πως προστατεύονται από την αγνότητα), θα το επικοινωνούσα.
    Δηλαδή μας λένε, ασυδοσία στο νεανικό σεξ για να κάνουμε εμβόλια στα παιδάκια.
    Χώρια που πανεπιστημιακοί επιδημιολόγοι όπως ο Τριχόπουλος, ο Καφάτος, ο Τούντας, ο Αηδονόπουλος, έχουνε οργώσει την Ελλάδα προ κρίσης, με έρευνες που δείξανε πως η υγιεινή χορτοφαγία, (έστω η αληθινή μεσογειακή διατροφή με ελάχιστο κρέας) προλαμβάνει τον καρκίνο (εν προκειμένω).
    Γιατί αυτά τα κάνουν γαργάρα οι γιατροί, οι φαρμακοβιομηχανίες κι οι “εμβολιαστές”;
    Και κυρίως γιατί τα κάνετε γαργάρα εσείς, ένα τόσο ενημερωμένο σάιτ;

  • Το καλυτερο edit για ενα τοσο σημαντικό θέμα απλά συγχαρητήρια!!!

  • Πλέον δεν αρρωσταίνουμε από το φυσιολογικό ιό της πχ ιλαράς, ασθένεια η οποία αποτελεί εξάσκηση του ανοσοποιητικού κατά την παιδική ηλικία όπως και πολλές άλλες, αρρωσταίνουμε από έναν μεταλλαγμένο ιό της ιλαράς, για τον οποίο κανείς δεν γνωρίζει πολλά πράγματα, καλλιεργημένο σε αυγά πάπιας και νεφρά πιθήκου, για τα οποία κανείς δεν γνωρίζει πολλά πράγματα επίσης (έτσι μεταδόθηκε ο ιός του AIDS από τον πίθηκο στον άνθρωπο) , από χρόνιες ασθένειες κάποιες από τις οποίες δεν θεραπεύονται και βαφτίζονται αυτοάνοσες, και καρκίνους. Συγχαρητήρια ”επιστήμη’ που δεν αρρωσταίνουμε! Σοβαρά τώρα? Όποιος θέλει να ενημερωθεί για τις παρενέργειες των εμβολίων δεν έχει παρά να ξεκινήσει από το χαρτί που περικλείεται στη συσκευασία. Οι σοβαρότερες είναι μόνιμες νευρολογικές διαταραχές και θάνατος.

  • Δεν μπορεί να αγνοήσει κανείς τις συνεχείς αναφορές για σοβαρές παρενέργειες που προέρχονται από όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης. Είναι ένα πολύ ατυχές γεγονός μια γυναίκα να πεθάνει από έναν καρκίνο που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί με ένα εμβόλιο, αλλά είναι εξίσου σπαρακτικό να δούμε ένα υγιέστατο κορίτσι, γεμάτο ζωή που ξαφνικά, εξαιτίας ενός εμβολίου, καθηλώνεται σε μια αναπηρική καρέκλα…
    – Δανοί επιστήμονες, σκεπτικοί ξεκινάνε ανεξάρτητη έρευνα λόγω του μεγάλου αριθμού νέων κοριτσιών 1.300 τουλάχιστον) που μετά το εμβόλιο απέκτησαν προβλήματα όπως:
    –} το Πολύπλοκο Περιοχικό Σύνδρομο Πόνου (CRPS) και
    –} το Σύνδρομο Ορθοστατικής Ταχυκαρδίας (POTS)
    ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΕΠΙΣΗΣ¨:
    All patients had orthostatic intolerance, 94% nausea, 82% chronic headache, 82% fatigue, 77% cognitive dysfunction, 72% segmental dystonia, 68% neuropathic pain.
    — ?? Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) καταλήγει πως το εμβόλιο κατά του HPV είναι ασφαλές.
    — ?? Tο συμπέρασμα του EMA ομως δεν έπεισε τους Δανούς επιστήμονες, η Δανία αποφάσισε να διεξάγει τη δική της έρευνα στο θέμα. Το Υπουργείο Υγείας χορηγεί 1.000.000 ευρώ για αυτό το σκοπό, με επικεφαλής τους ειδικούς που παρακολουθούν τα κορίτσια με συμπτώματα μετά από εμβολιασμό HPV, οι οποίοι είναι ανεξάρτητοι από τη φαρμακευτική βιομηχανία.
    ΑΒΑΣΙΜΗ Η ΕΡΕΥΝΑ του ΈΜΑ κατά το Επιστημονικό κέντρο Nordic Cochrane Centre κατηγορεί τον EMA για κακοδιοίκηση και επιστημονική παραβατική συμπεριφορά. Η σκανδιναβική ομάδα υποστηρίζει πως η έκθεση του EMA είναι εσφαλμένη.. περισσότερα στο documentary όπου μπορείτε να δείτε δωρεάν στο διαδίκτυο.
    https://healthimpactnews.com/2015/tv2-denmark-documentary-on-hpv-vaccine-shows-lives-of-young-women-ruined/

    • Και όλα αυτά για ένα εμβόλιο που θεωρητικά προλαμβάνει ένα ελάχιστο ποσοστό των καρκίνων, για τους οποίους έχουν ενοχοποιηθεί κάποιοι από τους υποτύπους του ιού HPV, για κάποιους από τους οποίους θεωρητικά προφυλάσσει το εμβόλιο. Από αυτό το πήραμε και το κάναμε ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΡΕΞΕ ΚΟΣΜΕ! Και ο κόσμος τρέχει χωρίς να σκέφτεται ”πως στην ευχή γίνεται ένα εμβόλιο κατά του καρκίνου???”. Και μόνο από αυτές τις διατυπώσεις γίνεται φανερό πως η σύγχρονη ιατρική από επιστήμη έχει καταντήσει μέσο προώθησης επικίνδυνων χημικών προιόντων, και μάλιστα με τους ποιο αθέμιτους τρόπους, μέσω εξαπάτησης, παραπλάνησης και τρομοκρατίας.

  • χαχαχα. ειδε κανεις την Επιστημη? μαλλον ντραπηκε και την εκανε με ελαφρα…